כניסה
למנויות
צרו קשר

מרק עדשים חומות

מרק עדשים חומות קליל להכנה, טעים ומקדם הצלחה!!!

רכיבים:

1 בצל גדול

1 בטטה בינונית

2 כוסות עדשים חומות - מומלץ להשרות מינימום 6 שעות (אפשר ללא השרייה אך בהחלט תמיד עדיף להשרות ולהנות משפע יתרונות שגדלים משמעותית!!!)

אופן ההכנה:

מתחילים עם טיגון הבצל בככף וחצי שמן זית

מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות קטנטנות

מוסיפים את העדשים ומעל להכל מים עד לכ 5 ס"מ מעל לרכיבי המרק.

מוסיפים תיבול: מלח הימלאיה (אפשר מלח רגיל), פפריקה מתוקה, חוויאג' למרק, כמון.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ 30-45 דקות.

 

איך נתייחס?
כל 2 כוסות עדשים מבושלות יחד עם הבטטה כ 3 מנות חלבון ומנת פחמימה, כמובן נוסיף בכמות בהתאם לרמת הסמיכות/דלילות של המרק.
נוסיף סלט שווה ליד ונתענג על ארוחה שווה!!!

להאמין. לפעול. להגשים.