מרק עדשים חומות
מרק עדשים חומות קליל להכנה, טעים ומקדם הצלחה!!!
רכיבים:
1 בצל גדול
1 בטטה בינונית
2 כוסות עדשים חומות - מומלץ להשרות מינימום 6 שעות (אפשר ללא השרייה אך בהחלט תמיד עדיף להשרות ולהנות משפע יתרונות שגדלים משמעותית!!!)
אופן ההכנה:
מתחילים עם טיגון הבצל בככף וחצי שמן זית
מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות קטנטנות
מוסיפים את העדשים ומעל להכל מים עד לכ 5 ס"מ מעל לרכיבי המרק.
מוסיפים תיבול: מלח הימלאיה (אפשר מלח רגיל), פפריקה מתוקה, חוויאג' למרק, כמון.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ 30-45 דקות.
איך נתייחס?
כל 2 כוסות עדשים מבושלות יחד עם הבטטה כ 3 מנות חלבון ומנת פחמימה, כמובן נוסיף בכמות בהתאם לרמת הסמיכות/דלילות של המרק.
נוסיף סלט שווה ליד ונתענג על ארוחה שווה!!!
